Stel een vraag
Hans van Velthoven Buro voor tuinontwerp & aanleg
Lombartsstraat 3
5087 KP Diessen
Hans van Velthoven Buro voor tuinontwerp & aanleg
Hans van Velthoven
Buro voor tuinontwerp & aanleg

Lombartsstraat 3
Diessen
www.hansvanvelthoven.nl
Kunnen wij u helpen? Stel een vraag

Tuinpaviljoens

U heeft behoefte aan een beschut en overdekt terras in uw tuin, zonder al te veel bouwkundige activiteiten? Deze overkapping is eenvoudig te plaatsen op 8 tegels van 30x30cm.

De wanden worden op een pallet geleverd en zijn niet geïsoleerd. Het dak is standaard van damwandplaten. De openingen kunnen van glas worden voorzien. De vloer is van langzaam gegroeide dennen vloerdelen en worden samen met de vlinder gelaste balken per pallet geleverd. De unit is in 1 dag te bouwen.

Overkapping of een volledig geïsoleerde woonunit? Als u de unit wilt uitbreiden of wilt isoleren kijkt u dan naar de andere producten.

De tuinpaviljoens zijn gemaakt van noord-Europees dennen. De modulaire systemen kunnen eenvoudig opgesteld worden en behoeven geen betonnen fundering. Zo is een flexibele werkplek, buitenkamer, atelier of extra slaapkamer snel en eenvoudig te bouwen.

Wilt u uw woning eenvoudig en snel uitbreiden met een kinderkamer, badkamer, buitenkeuken, kantoorplek, poolhouse, sauna en/of fitnessruimte? Zeno Products levert multifunctionele bouwelementen, modulair aan elkaar te koppelen of solitair in de tuin te plaatsen en zelfs in een later stadium uitbreidbaar. Deze tuinhuizen zijn gemaakt van Noord-Europees dennenhout en binnen enkele dagen te bouwen.

Of heeft u liever een overkapping met sedumdak? Ook daar zijn meerdere oplossingen voorhanden.
Van een eenvoudige overkapping tot een volledige geïsoleerde bungalow! In onze webwinkel laten we een aantal mogelijkheden zien met vanaf prijzen.

Voor een goede invulling van uw wensen maken wij graag een afspraak met u. Stuur uw bericht naar webshop@appeltern.nl We maken graag tijd voor u om het één en ander door te nemen en een daarbij behorende offerte uit te brengen.

Lees meer
Lees minder