Stel een vraag
Hans van Velthoven Buro voor tuinontwerp & aanleg
Lombartsstraat 3
5087 KP Diessen
Hans van Velthoven Buro voor tuinontwerp & aanleg
Hans van Velthoven
Buro voor tuinontwerp & aanleg

Lombartsstraat 3
Diessen
www.hansvanvelthoven.nl
Kunnen wij u helpen? Stel een vraag

Terras houtkachels

RENY - Houtkachels voor op het terras

Speciaal voor buiten heeft RENY drie modellen terraskachels ontwikkeld: BIJUGA, QUARUBA en PIQUIA.

Deze modellen hebben een gesloten verbranding en zijn oerdegelijk (gemaakt van Cor-Ten staal). Ieder model is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Zelfs met het wisselvallig Nederlandse klimaat kunnen deze tuinkachels buiten laten staan.

Specialist in houtkachels en houthaarden

Sinds de oprichting in 1975 heeft RENY zich gespecialiseerd in houthaarden en later zijn daar houtkachels aan toegevoegd. In 2014 heeft RENY de eerste modellen terraskachels met gesloten verbranding geïntroduceerd.

Als één van de pioniers in de branche heeft RENY een ruime ervaring met het ontwikkelen en maken van hout gestookte kachels en haarden. Dat ziet u terug in de modellen die we leveren, onder meer in het hoge afwerkingsniveau. Als specialist innoveren we voortdurend en zijn we op zoek naar nieuwe en verbeterde technieken en materialen.

Brabants familiebedrijf

RENY is een Nederlands familiebedrijf, gevestigd in het Brabantse Duizel. Alle modellen worden volledig in eigen beheer ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Een team van vakmensen met een passie voor houtkachels heeft daarvoor de modernste systemen en machines tot haar beschikking. Zo kunnen we de kwaliteit, service en garantie, die we willen leveren, garanderen.
.
Terras Houtkachels:

* Hoog rendement
* Gesloten verbranding
* Geen overlast voor omgeving
* Weersbestendig Cor-Ten staal
* Warme roestbruine kleur
* 100% CO2 neutraal

De modellen terras houtkachels van het merk RENY zijn:

TERRAS HOUTKACHEL RENY BIJUGA
Het model BIJUGA is een oerdegelijke stijlvolle terras houtkachel van Cor-Ten staal voor gebruik buiten.
Het opvallende tijdloze ontwerp combineert strakke lijnen en vlakken met industriële accenten.
Zo is het plaatmateriaal op de verbindingsnaden naar buiten gevouwen en zijn alle bouten en moeren zichtbaar. De hardhouten merbau onderdelen (knoppen en duwstang) vormen niet alleen mooie details maar zijn ook heel praktisch voor de bediening, omdat deze niet te warm worden. De uitvoering met twee wielen en een duwstang aan de achterzijde is eenvoudig verplaatsbaar. Het embleem op de kap staat symbool voor de samenwerking met Atelier René Knip.

Download hier de brochure van terras houtkachel BIJUGA
.
BUITENKACHEL, Terraskachel, tuinkachel, tuinhaard RENY BIJUGA (1).jpg
.

TERRAS HOUTKACHEL RENY QUARUBA
Het model QUARUBA is een oerdegelijke robuuste terras houtkachel van Cor-Ten staal met een industriële uitstraling voor gebruik buiten. Deze kubusvormige terraskachel heeft een unieke modulaire constructie en kan daarom naar wens worden samengesteld met 1 (in deur) tot 4 glaspanelen. De deursluiting is weggewerkt tussen het deurpaneel en de rechterpoot. De uitvoering met een vloerplateau met vier wieltjes (onzichtbaar) is eenvoudig verplaatsbaar. Het plateau kan daarnaast ook gebruikt worden als opslag voor de eerste voorraad stookhout.

Download hier de brochure van terras houtkachel QUARUBA
.
Buitenkachel Quaruba (TKC4Z, 4 zijden glas).jpg
.

TERRAS HOUTKACHEL RENY PIQUIA
Het model PIQUIA is een oerdegelijke compacte terras houtkachel van Cor-Ten staal met een industriële uitstraling voor gebruik buiten. Deze terraskachel heeft een verzinkt stalen deursluiting en roestvast stalen slotbouten rondom, zowel boven als onder de deur. Deze steken mooi af bij het warme roestkleurig plaatmateriaal. Het onderstel van de uitvoering met drie poten is van roestvast staal (rvs).

Download hier de brochure van terras houtkachel PIQUIA
.
Buitenkachel PIQUIA (Terras- en buitenkachel) 0.jpg
.
Met een terras houtkachel van Reny creëert u buiten een gezellige plek door de behaaglijke warmte en het sfeervolle vuur. Zo kunt u ook ’s avonds laat als het wat kouder wordt én in het voor- en najaar genieten van het leven buiten.

Terras houtkachels.jpg

Lees meer
Lees minder

Misschien ook interessant