Stel een vraag
Hans van Velthoven Buro voor tuinontwerp & aanleg
Lombartsstraat 3
5087 KP Diessen
Hans van Velthoven Buro voor tuinontwerp & aanleg
Hans van Velthoven
Buro voor tuinontwerp & aanleg

Lombartsstraat 3
Diessen
www.hansvanvelthoven.nl
Kunnen wij u helpen? Stel een vraag

Cadeau-tips

Het blijft lastig om voor iemand een origineel cadeau te vinden!

Cadeau TIP 1
Ze betrekken een nieuw huis, maar hebben geen idee over de inrichting van hun nieuwe tuin.
Misschien is het leuk om entreekaartjes voor de Tuinen van Appeltern cadeau te doen, dan kunnen ze daar inspiratie op doen.

Het park is ongeveer 22 hectare groot en er zijn inmiddels meer dan 200 verschillende voorbeeldtuinen. De meeste hebben zij zelf bedacht maar er zijn ook veel tuinen van bekende tuinarchitecten en/of landschapsarchitecten. De Tuinen van Appeltern verandert elke dag. Steeds worden weer nieuwe tuinen aangelegd en worden nieuwe producten en planten toegepast.

Jaarabonnement Tuinen van Appeltern

Cadeau tip 2
Het blijft lastig, om een leuk origineel cadeau voor iemand te vinden. Regelmatig komt het voor dat u met dit probleem wordt geconfronteerd. Tuinplanten cadeaubon, een warm en groen cadeau voor alle gelegenheden. Als het nu gaat om een verjaardagscadeau of een kerstcadeau, een verhuis presentje, een jubileumgeschenk of gewoon zomaar, bij ons een ruime keus in groen.

Tuinplanten cadeaubon vanaf 35 euro

kadobon 35.jpg

Cadeau tip 3
Nico zijn tuin lijkt op een Veluws bos! Carla heeft een snoei probleem, kan een professionele hovenier haar helpen. Bart en Soraya kunnen echt wel hulp gebruiken bij het knotten van hun wilgen! Is er bij bekende de vraag, Hoe moet er gesnoeid worden of wat moet wanneer gesnoeid? Uw partner vindt In de tuin werken heerlijk en is bent best handig, alleen de uitvoering is twijfelachtig. Door de beplanting de tuin niet meer zien, wilt u met familie, vrienden of kennissen een cursus snoeien in uw eigen tuin beleven?.

Hier is nu een leuke oplossing voor bedacht, DE SNOEIBON.

Kadobon Snoeien 4 uur voorkant goed.jpg

Creatief met dieren van gaas of mos

Cadeau tips - Kado tips - Kerstkado - Kerstkadootjes - verjaardagscadeau - Sinterklaascadeau - Origineel cadeau

Lees meer
Lees minder